Ontspanning om goed te kunnen inspannen!

Ontspannen in onze studio is er op gericht om je beweging te verbeteren en te vergroten! Overbodige lichaamsspanning zorgt ervoor dat spieren vast gaan zitten. Hierdoor kan je lichaam minder makkelijk bewegen of kunnen er zelfs pijnklachten ontstaan.

Je leert bij ons effectieve oefeningen om deze lichaamsspanning te verminderen. Ook gebruiken we hierbij kleine massagetools zoals balletjes en foamrollers. Het voordeel : Je bent zelf in staat om thuis, onderweg of als voorbereiding voor een wedstrijd, je eigen lichaam te verzorgen en klachten te laten verdwijnen, waardoor werk of sport gewoon optimaal kunnen doorgaan!

Door onze opleidingen en werkervaring in Sportmassage, Haptonomie en zware revalidatie kunnen we, indien nodig, een massage uitvoeren om samen met jou vast te stellen waar eventuele extra aanvullende begeleiding gegeven kan worden door bv een erkende (sport)-masseur , of geven we je advies om samen met je (huis/sport) arts te zoeken naar een aanvullende behandeling.

Daarna is het vaak mogelijk om, met deze aanvullende kennis, mee te doen met de Privé-les of duet/trio-les. In deze lessen proberen we je altijd even tijd en ruimte te geven om gebruik te maken van de massage-tools, of om je vast op te warmen op een mat.


In geval van twijfel over je blessure of fysieke klacht ben je er zelf verantwoordelijk om contact op te nemen met je huisarts. Pas na goedkeuring van je behandelend arts mag je de oefeningen die wij geven in de studio doen.