ZÓ TRAINEN DAT JE JE DOELEN KUNT HALEN EN MEER...DAT KAN ALLEEN ALS JE MET AANDACHT TRAINT EN WEET WAT JE MOET DOEN....Pilates Studio Noord-Brabant: Studio voor Advies in Beweging

Beweging is belangrijk om je lichaam sterk, soepel en fit te houden. Door veel en vaak verkeerd te bewegen kun je last krijgen van je lichaam. Denk aan computerwerk, veel reizen en in de auto zitten, of juist het tillen van zware materialen, kinderen en boodschappen! Je rug, schouders, nek, armen, knieen en voeten, eigen elk onderdeel van je lichaam heeft het zwaar te verduren..

In onze studio gebruiken we moderne technieken, gecombineerd met de bewezen kennis over het lichaam vanuit de Klassieke Pilates, Haptonomie en evt. massage om je te helpen herstellen, of om je op hoog niveau te trainen. In onze studio vind je leerlingen van 0 t/m 84 jaar!

We maken in overleg met jou een speciaal trainingsplan dat ,afhankelijk van je vraag, in fases wordt opgebouwd.

"Geen Pijn"...dat is waar wij voor staan en in geloven...

Dansers & Overige Atleten

We zijn inmiddels een thuisbasis geworden voor veel Nationale en Internationale Dansers en andere atleten (Marathonlopers, Zwemmers, Ruiters, Schaatsers, Golfers etc), die als geen ander begrijpen dat hun lichaam de basis is voor succesvol bewegen. Kennis over je lichaam en geduld in herstel en opbouw is van essentieel belang om Body & Mind langdurig maximaal te kunnen gebruiken..

Historie

Gedreven door noodzaak een oplossing te vinden voor de ernstige blessure van Inez en de daarbij steeds erger wordende pijnklachten is na een lange , maar succesvolle, persoonlijke zoektocht en verzameling van kennis over Body & Mind, in 2006 Intenz Body Awareness opgericht door Inez Mertens.In 2009 is Inez met Intenz Body Awareness verder gegaan in een nieuw pand als Dans en Pilatesstudio Noord-Brabant samen met haar man en danspartner Rolf van der Laan. Nu is er in de studio een enthousiast en professioneel team van 2 vaste docenten en 1 stagiaire. De studio is gevestigd in het centrum van Oss, waar drie sfeervolle zalen ingericht zijn voor de verschillende lessen en trainingen .

Onze lessen zijn gebaseerd op de Pilates-methode en inzichten uit aanverwante methodes. Wij werken gericht aan het verbeteren van je algehele conditie, flexibiliteit, controle en kracht. Ook werken wij actief aan het verminderen van diverse fysieke klachten ; bv klachten tav rug, nek en schouders, bekken en voeten. (bv Hernia, Whiplash, RSI, bekkenklachten). Preventie en herstel staan daarbij centraal.

Wij geven les volgens Romana's Pilates. Romana Kryzanowska was protege van Joseph Pilates en had als taak het erfgoed van Joseph Pilates te beschermen en te verspreiden. Romana heeft de studio van Joseph Pilates in New York overgenomen . In de opleiding die door Romana is ontwikkeld worden de technieken zoals oorspronkelijk ontwikkeld door Joseph zo zorgvuldig mogelijk doorgegeven.

Inez is gecertificeerd Romana Pilates Instructor level V. Rolf is de opleiding aan het volgen . Wij worden door Marjorie Oron in Scheveningen getraind en opgeleid. Marjorie is level 1 Teacher Trainer in Romana's Pilates en regionaal directeur van Europa. Marjorie is opgeleid door Master Teacher Romana Kryzanowska .