Les boeken..

In onze studio vinden we het belangrijk dat jij je trainingsdoelstellingen kunt behalen. Daarom bieden wij onze lessen aan in kleine groepen of prive-lessen onder begeleiding van goed opgeleide docenten. Wij werken daarom op afpraak binnen de studio.

Neem contact op met ons voor vragen, meer informatie, het maken van een afspraak voor een intake of een les. je kunt bellen of mailen , zie Contact. We staan je graag te woord, maar het kan zijn dat we les aan het geven zijn als je belt. Spreek je naam en telefoonnummer in en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Prive, Duet en Trio-lessen Pilates kunnen de gehele week op afspraak worden gepland. Groepslessen worden op een aantal vaste tijden gegeven.

Groepslessen

Maandag13:30-14:30Basic

Rolf

18:45-19:45Intermediate into Advanced

Inez

19:15 - 20:15Basic

Rolf

20:15-21:15Intermediate

Rolf

Dinsdag


21.00-22.00Basic

Rolf


Woensdag09:30-10:30 Basic                      

Rolf

19:00-20.00Beginners

Rolf

20:00-21:00Intermediate into Advanced

Inez

20.00-21.00Beginners

     Rolf

Donderdag20:00-21:00Basic

Rolf
Het lesrooster

Het les-rooster wordt aangepast naar de behoefte van de leeringen. Er kunnen groepslessen bijkomen en tijden worden aangepast. Kijk dus met regelmaat op dit rooster en op het planbord in de studio. 

Vakanties 2018-2019

Wij volgen de schoolvakanties. Voor speciale wijzigingen in het Lesrooster; kijk in de studio bij de Aankondigingen

 • Herfstvakantie: 15 tm 21 oktober

 • Kerstvakantie: 24 tm 6 januari


Tarieven

Tarieven gelden vanaf 1 september 2018

Groepslessen tot maximaal 8 personen

proefles € 10,-1 les
losse les€ 18,-1 les
blokabonnement € 150,-10 lessen
jaarabonnement € 405,-30 lessen

Privelessen


Inez                     Rolf                                 
priveles 60 min                                                € 65,-               € 50,-
duoles€ 35,-€ 30,- p.p
trioles€ 30,-€ 25,- p.p
Zwangerschapsles/ Revalidatie 30 of 45 min€ 35,- of 50,-


Passe-Partouts: Hiermee krijg je korting op je Privé-, Duet en Trio-lessen
bedragwaarde
klein€ 240,-   € 250,-
middel€ 465,-€ 500,-
groot€ 800,-€ 900,-

Nieuwe Leerlingen: Graag nodigen we je uit om kennis te komen maken in de studio. In dit gratis gesprek stemmen we samen met jou af welk type training het beste bij je past. Om je kennis te laten maken met de lessen en de basisprincipes van Pilates kun je gebruik maken van het kennismakings pakket. Je krijgt tegen gereduceerd tarief 3 prive-lessen en 2 groepslessen.

Tarief Rolf 140€

Tarief Inez 170€

Praktische Informatie

VOOR DE LES

 • Vanaf 15 minuten voor je les begint ben je welkom in onze studio.
 • Je betaling dient voorafgaand aan de les te zijn gedaan

IN DE LES

 • Neem een grote handdoek mee voor over je mat.
 • Draag comfortabele aansluitende, schone, elastische of katoenen kleding en draag schone sokken ,liefst met antislip nopjes
 • Doe je Sieraden en of horloges uit en neem waardevolle zaken mee naar binnen.
 • Wij studeren zelf ook. Daarom kan het soms zijn dat een docent bij een andere les komt observeren, meehelpen of meedoen.

GEZONDHEID

 • Pilates is GEEN competitie, luister altijd naar jezelf. Heb respect voor je lichaam. Beweeg rustig en met volle aandacht, ga nooit haasten of forceren. Neem rust zodra nodig.
 • Je bent zelf verantwoordelijk, om in geval van twijfel over je fysieke conditie, huisarts of fysiotherapeut te raadplegen, alvorens te besluiten pilates-lessen te volgen.
 • Vermeldt altijd eventuele blessures, medicatie, aandoeningen, grote operaties of ziekten duidelijk op het inschrijfformulier en/of noem deze bij je docent. In bepaalde gevallen zullen wij je adviseren privé-lessen te volgen alvorens deel te nemen aan groepslessen.
 • Informeer je docent direct als je zwanger bent. Tijdens een zwangerschap verandert er veel in je lichaam en de docent kan je informeren wat wel en niet te doen in deze speciale periode. Informeer ook naar alternatieve mogelijkheden zoals speciale zwangerschapspilates.

AFMELDEN LES

 • Een afmelding van je privé-les moet 24 uur voorafgaand aan je les worden afgezegd, anders wordt deze volledig in rekening gebracht.
 • Een afmelding van je groepsles kun je doorgeven aan je docent. Je mag deze inhalen in een andere les, in overleg met ons inplannen. Maximaal 2 lessen meenemen naar een volgend blok.

THERAPIEHOND

 • Onze therapiehond Bacio loopt regelmatig rond in onze studio.In principe is hij dan aan het werk. Haal hem nooit zo maar aan, maar vraag even of het mag.
 • Mocht je het onplezierig vinden dat Bacio er is, of als je er last van hebt in geval van bijvoorbeeld allergie, laat ons dat dan even weten.