Luisteren naar je lichaam is de weg om je doelen te halen"...


Training op jou afgestemd.

In overleg met jou maken we een trainingsplan om aan je herstel te werken of (top)sport doelen te halen. We geven ook informatie zodat je de behaalde doelen ook in de toekomst zo kunt houden.

Of het nu gaat om een zware revalidatie,  topsporttraining, of trainen om in shape te blijven, we gaan samen aan de slag.

Personal-Training


Training voor jou alleen. Tijd en ruimte om je lichaam te geven wat jij nodig hebt..

 Of het nu gaat om zware revalidatie , zoals bv een hernia, of om (Top)sport, in deze les wordt de training precies en in overleg met jou bepaald om zo het maximale uit je lichaam te halen. Alle Pilatesapparatuur wordt in deze lessen gebruikt, o.a. Reformer, Cadillac, Wunda-Chair, Ladder Barrel e.d. Deze privé-training kan met maximaal 3 personen worden gedeeld. In de studio werken wij met apparatuur van Gratz en Balanced Body

Groeps-Training


Deze training wordt gegeven op de oorspronkelijke apparaten van Joseph Pilates. De Mat, de Wunda-Chair, de Wall-unit, Small barrels, Spine-corrector, gewichtje, Magic Circle alles wordt hier gebruikt, muv de Reformer. Als aanvulling geven we soms ook TRX-training.

Door het trainen met de Pilates Apparaten train je met extra weerstand, krijg je feedback over je houding en wordt je training uitdagender! Deze les is met max. 6 tot 8 mensen .

Zwangerschap


In deze lessen sta jij met je baby centraal! Je krijgt Tips &Tools voor jou en je partner waardoor je tijdens de bevalling beter in staat bent om zelf zowel je baby als jezelf  te begeleiden. Neem je partner dus gerust eens mee!

Omdat jouw zwangerschap op geheel eigen wijze verloopt geven we vaak korte prive-lessen van 30 minuten. De oefeningen die je krijgt zijn dan speciaal op jou afgestemd. Als er meer leerlingen behoefte hebben aan een groepje zwangerschapspilates, dan maken we daar een groepsles voor...Vraag ons naar de mogelijkheden